Cesta k Domovu podle FENG SHUI

31.05.2017 17:30

CESTA K DOMOVU je serie prožitkových a praktických seminářů, kde cílem je pochopit a podpořit naše bydlení tak, abychom se mi a naši blízcí zde cítili v harmonii, klidu a lásce. Semináře vycházejí z umění Feng Shui a moudrosti I Ting.

Prvním z cyklu je 31.5. 2017 v Mezigeneračním dobrovolnickém centru TOTEM (Kaznějovská 51) od 17:30 do 20:30. (Není nutné absolvovat všechny semináře). Další semináře budou zaměřené na jednotlivé místnosti, vše se přizpůsobí skupině, o co bude zájem.

Cílem tohoto setkání je, aby jste pochopily základní princip Feng Shui prakticky na Vašem domově, zjistily, co je pro Vás přirozené a kde se cítíte dobře. Odcházet by jste měly s pocitem, že už víte, kde jsou u Vás doma slabiny, co je dobré pozměnit, jaké barvy a materiály se k Vám hodí. Něco málo si řekneme o typech lidí a dalších souvislostech.

Sebou: půdorys Vašeho domova (skica), obrázek, který chrakterizuje, co se Vám líbí (jak by jste chtěla ideálně bydlet), papír A3 - radši tvrdý, papíry, nůžky, lepidlo, pastelky a jestli máte nějaké časopisy s obrázky na rozstřihání.

Večerem Vás povede Věra Nosková, žena, která vědomě žije podle zásad feng shui mnoho let, má úžasné schopnosti Vám říct, když se projde Vaším bytem, jací jste a jak Vám to doma funguje (nebo nefunguje) a jak to můžete pozměnit. Dokáže udělat v domově takové změny, že to harmonizuje vztahy, dělá "lepší" náladu v domě. Mimo jiné dělá návrhy domů i interiéry "ušité" na míru pro lidi, kteří v něm budou žít. K tomu jí pomáhá "znalost" Feng Shui a I Ting, mnohaleté zkušenosti a další schopnosti.  

Cena: 600 Kč za večer, platit se bude na místě

Rezervace: počet míst je max 8, aby se Věrka mohla individuálně zabývat každou s Vás, takže si zarezervujte místo na tel. 607 705 508 nebo mailu: spokojenestavby@gmail.com.

Těšíme se na Vás 

Věra Nosková a Hanka Kudová

Zpět

© 2016 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořeno službou Webnode